Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Thermorossi

Thermorossi is gevestigd in een provincie die bekend staat om zijn metaalbewerkingstraditie en open staat voor moderne technologie. Het bedrijf werkt al meer dan 40 jaar met succes in de verwarmingssector en is nu een van de toonaangevende en geavanceerde Europese fabrikanten van hout, pellets en zonneverwarming technologieën. Onze producten worden voortdurend onderworpen aan strikte tests door autonome agentschappen om hun productiekenmerken, hun efficiëntie en CO-emissies en de kwaliteit van het productieproces zelf te evalueren. Elke productiefase, van lasersnijden tot buigen, lassen en assembleren, vormt een integraal onderdeel van ons bedrijfsvoering. Thermorossi produceert volgens de modernere technologieën en elk product voldoet aan de strengste Europese normen.

Garantie Thermorossi

Bij aankoop van uw kachel ontvangt u van ons een Garantie Certificaat welke alleen geldig is in combinatie met de ontvangen factuur.

  • 2 jaar garantie op de kachel
  • 2 jaar garantie onderdelen
  • 4 jaar garantie op Ruimteventilator

Er is geen garantie op delen die direct in contact staan met het vuur.
Tevens verwacht onze leverancier een professionele installatie van Flame24 en geeft daarom alleen garantie op goed onderhouden toestellen welke door een erkend installateur zijn geïnstalleerd en onderhouden.

Bezoek showroom

Ons team staat voor u klaar voor persoonlijk advies. 

Adres
Kissel 47
6416AA Heerlen (Limburg)
Nederland
info@flame24.nl

Plan uw route

Openingstijden
ma   9:00 - 17:00
di     9:00 - 17:00
wo   9:00 - 17:00
do    9:00 - 17:00
vr    11:00 - 16:00
za   11:00 - 16:00
 

NEEM CONTACT OP »
 

GRATIS ADVIES OP LOCATIE

  IN REGIO PARKSTAD

SNELLE LEVERING

BINNEN 1-4 WEKEN

TIJDELIJKE ACTIE

GRATIS WELKOMSTPAKKET 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

BINNEN 1 WERKDAG